slider line up_Rajztábla 1.png

Arisztokrata Hölgy - Egyedi Portré

SKU 00022
8 990Ft
Rendeld meg ez az egyedi portrét az általad kiválasztott fotóval ellátva, amelyen lehetsz Te, egy barátod vagy a kisállatod.
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok
Termék típus: Vászonkép
Stílus: Reneszánsz
Arcok száma: 1
Formátum: Álló
Nem: Női

Csak képzeld el, hogy az arcod vagy a barátod, esetleg kisállatod arca hitelesen erre a reneszánsz festményre van nyomtatva! Nem csak a baráti társaságod, de még te is meg fogsz lepődni mennyire autentikusan mutat majd a kép a nappalidban vagy az irodádban, biztosan mindenki meg fogja csodálni.

Csodálatos vásznainkat a legmagasabb minőségre tervezzük, és kézi munkával, masszív, keményfa vázakkal készítjük, hogy hosszú évekig a beltered ékes dekorációja legyen. Szakértő tervezőgrafikusaink pontosan, gondosan és nagy odafigyeléssel készítik el az egyedi grafikáid. Személyiséged és egyedi arckifejezésed megragadva, egyedülálló műalkotássá változtatunk át a fotódat és az általad kiválasztott festményt felhasználva.


[powr-tabs id="c8d1f6ff_1605783565"]


Tökéletes ajándékötlet!

Napjainkban egyre nehezebb valami egyedi és személyes ajándékot találni, ami ráadásul meglepetés is és nincs vele tele minden második szupermarket minden harmadik polca.

Éppen erre a problémára kínál remek megoldást a Királyi Portré, hiszen ki ne örülne ha magát vagy a kis kedvencét láthatná történelmi, reneszánsz stílusban megszerkesztve. Válaszd ki az ajándékozotthoz leginkább illő műalkotást, tölts fel róla egy képet amely megfelelő a szerkesztéshez, válaszd ki a méretet, és futárunk pár nap múlva díjmentesen kiszállítja neked vagy egyenesen az ajándékozottnak a királyi portrét.
Termék mentése későbbre