top of page

Polgári Család - Egyedi Portré

00250
15 990Ft
Tölts fel egy fotót magadról, kiskedvencedről vagy szeretteidről, mi pedig tökéletesen rászerkeztjük azt erre a portréra. Ezután legyártjuk a vászonképet abban a méretben amiben megrendeled, majd kiszállítjuk.
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok
Termék típus: Vászonkép
Stílus: Reneszánsz
Arcok száma: 3
Formátum: Álló
Nem: Közös

Csak képzeld el, hogy a szeretteid hitelesen erre a reneszánsz arcképre van nyomtatva! Nem csak a családod, de még te is meg fogsz lepődni mennyire autentikusan mutat majd a kép a nappali vagy szoba falán, biztosan mindenki meg fogja csodálni.

Csodálatos vásznainkat a legmagasabb minőségre tervezzük, és kézi munkával, masszív, keményfa vázakkal készítjük, hogy hosszú évekig a beltered ékes dekorációja legyen. Szakértő tervezőgrafikusaink pontosan, gondosan és nagy odafigyeléssel készítik el az egyedi grafikáid. Személyiséged és egyedi arckifejezésed megragadva, egyedülálló műalkotássá változtatunk át a fotódat és az általad kiválasztott festményt felhasználva.


[powr-tabs id="c8d1f6ff_1605783565"]


Tökéletes ajándékötlet!

Napjainkban egyre nehezebb valami egyedi és személyes ajándékot találni, ami ráadásul meglepetés is és nincs vele tele minden második szupermarket minden harmadik polca.

Éppen erre a problémára kínál remek megoldást a Királyi Portré, hiszen ki ne örülne ha magát vagy a kis kedvencét láthatná történelmi, reneszánsz stílusban megszerkesztve. Válaszd ki az ajándékozotthoz leginkább illő műalkotást, tölts fel róla egy képet amely megfelelő a szerkesztéshez, válaszd ki a méretet, és futárunk pár nap múlva díjmentesen kiszállítja neked vagy egyenesen az ajándékozottnak a királyi portrét.
Termék mentése későbbre
bottom of page