slider line up_Rajztábla 1.png

Tűz és Jég - Egyedi Portré

SKU 00188
12 990Ft
Rendeld meg ez az egyedi portrét az általad kiválasztott fotóval ellátva, amelyen lehetsz Te, egy barátod vagy a kisállatod.
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok
Termék típus: Vászonkép
Stílus: Filmes
Arcok száma: 2
Formátum: Álló
Nem: Közös

Legyél Te vagy az ajándékozott a főszereplője kedvenc filmeteknek! Most itt a lehetőség, hogy megkapjátok a főszerepet! Ha te vagy az ünnepelt, imádja a Trónok Harca sorozatot, akkor megtaláltad a legjobb terméket amivel ezt kifejezheted! Egyedi ajándék ötletek nőknek, férfiaknak, pároknak, feleségnek, férjnek, szerelmednek, szülőknek. Teljesen személyre szabott, így méltó dekorációs eleme lesz nappalidnak vagy a szobádnak! Vászonképeinkkel lenyűgözheted a megajándékozottat. Számos különleges alkalomra megállja a helyét: születésnapra, karácsonyra, valentin napra, házassági évfordulóra, esküvőre.

Csodálatos vásznainkat a legmagasabb minőségre tervezzük, és kézi munkával, masszív, keményfa vázakkal készítjük, hogy hosszú évekig a beltered ékes dekorációja legyen. Szakértő tervezőgrafikusaink pontosan, gondosan és nagy odafigyeléssel készítik el az egyedi grafikáid. Személyiséged és egyedi arckifejezésed megragadva, egyedülálló műalkotássá változtatunk át a fotódat és az általad kiválasztott festményt felhasználva.


[powr-tabs id="c8d1f6ff_1605783565"]


Tökéletes ajándékötlet!

Napjainkban egyre nehezebb valami egyedi és személyes ajándékot találni, ami ráadásul meglepetés is és nincs vele tele minden második szupermarket minden harmadik polca.

Éppen erre a problémára kínál remek megoldást a Királyi Portré, hiszen ki ne örülne ha magát vagy a kis kedvencét láthatná történelmi, reneszánsz stílusban megszerkesztve. Válaszd ki az ajándékozotthoz leginkább illő műalkotást, tölts fel róla egy képet amely megfelelő a szerkesztéshez, válaszd ki a méretet, és futárunk pár nap múlva díjmentesen kiszállítja neked vagy egyenesen az ajándékozottnak a királyi portrét.
Termék mentése későbbre